Jornada técnica de especialización

Gestió sostenible de subproductes en indústries agroalimentàries SUSPÉS
Conéixer les característiques dels diferents residus agroalimentaris produïts en la indústria Valenciana i presentar les diferents opcions de tractament i gestió sostenible dels residus agroalimentaris en un marc d'economia circular i sostenibilitat.


LLUTXENT
EEA-Llutxent
C/ Fra Tomàs Canet "Tomaset", s/n
46838 LLUTXENT (VALENCIA) . Telf. 962249992


29/09/2022



programa


jueves 14/07/22

15:30 a 16:00 Presentació, introducció a la temàtica. L'economia circular en la gestió de la biomassa no productiva i subproductes de la indústria agroalimentària valenciana. José Juan Morant Navarro. SDG de Política Agrària Comuna.


16:00 a 16:30 Característiques de la biomassa noproductiva i els subproductes agroindustrials. Raúl Moral. UMH


16:30 a 17:00 Quantificació i localització a la Comunitat Valenciana. David Alfonso Solar. UPV


17:00 a 17:30 PAUSA .


17:30 a 18:00 Biomassa no productiva de la indústria hortofrutícola. Opcions de gestió. Alfredo Rodrigo. AINIA


18:00 a 18:30 Biomassa no productiva de la indústria vitivinícola. Opcions de gestió. Marian Bustamante. UMH


18:30 a 19:00 Biomassa no productiva de la indústria oleícola. Opcions de gestió. Ana García. UMH


19:00 a 20:00 Exemples de tractament i gestió. Juan Martínez, Resp. I+D Bodegas Enguera; Óscar Cardenal, Dir IV Gamma Agrícola Villena Johana Andrade, Investigadora AIMPLAS; Jaime Sanfelix, CEO Persiskin


20:00 a 20:00 Clausura Raúl Moral. UMH



información e inscripción: EEA Llutxent . telf. 962249992 . esexag_llutxent@gva.es