Conéixer les característiques dels diferents residus agroalimentaris produïts en la indústria Valenciana i presentar les diferents opcions de tractament i gestió sostenible dels residus agroalimentaris en un marc d'economia circular i sostenibilitat.
programajueves 14/07/2215:30 a 16:00 Presentació, introducció a la temàtica. L'economia circular en la gestió de la biomassa no productiva i subproductes de la indústria agroalimentària valenciana. José Juan Morant Navarro. SDG de Política Agrària Comuna.
16:00 a 16:30 Característiques de la biomassa noproductiva i els subproductes agroindustrials. Raúl Moral. UMH
16:30 a 17:00 Quantificació i localització a la Comunitat Valenciana. David Alfonso Solar. UPV
17:00 a 17:30 PAUSA .
17:30 a 18:00 Biomassa no productiva de la indústria hortofrutícola. Opcions de gestió. Alfredo Rodrigo. AINIA
18:00 a 18:30 Biomassa no productiva de la indústria vitivinícola. Opcions de gestió. Marian Bustamante. UMH
18:30 a 19:00 Biomassa no productiva de la indústria oleícola. Opcions de gestió. Ana García. UMH
19:00 a 20:00 Exemples de tractament i gestió. Juan Martínez, Resp. I+D Bodegas Enguera; Óscar Cardenal, Dir IV Gamma Agrícola Villena
Johana Andrade, Investigadora AIMPLAS; Jaime Sanfelix, CEO Persiskin
20:00 a 20:00 Clausura Raúl Moral. UMH