Curso técnico de especialización

Cultiu ecològic de cítrics
La producció ecològica és un sector de gran qualitat que presenta un increment, tant en superfície com amb un nombre d'operadors que treballen en aquest model, i una major demanda d'aquests productes per part dels consumidors. En aquest curs s'explica la normativa europea d'Agricultura Ecològica, els aspectes tècnics bàsic perquè els productors agrícoles puguen iniciar-se en el cultiu. Entre altres temes, es desenvoluparan les tècniques de fertilitat orgànica, els principals indicadors de la vitalitat del sistema o els problemes sanitaris i les seues solucions ecològiques. Aquest curs és gratuït i consta de 15 hores, l'assistència a la totalitat dóna dret a l'obtenció del corresponent certificat.


BENIARJÓ
Escola FP La Safor
C/ Sant Marc, 10
46722 BENIARJÓ (VALENCIA) . Telf. 962800293


Del 17/06/2019 al 25/06/2019



programa


dilluns 17/06/19

18:00 a 19:30 Certificació i control en AE. Normativa. Vicent Bernia.Tècnic CAE-CV


19:30 a 21:00 Experiències locals en A.E. Producció i comercialització. Jorge Francés. Agricultor expert de la comarca


dimarts 18/06/19

18:00 a 21:00 Disseny de sistemes agroecològics. Cobertures vegetals i bardisses. Fernando Amorós - EEA Carcaixent


dimecres 19/06/19

18:00 a 21:00 Sanitat en cítrics ecològics. Estratègies de control de plagues. Alfred Rubio - EEA Carcaixent


dijous 20/06/19

18:00 a 21:00 Fertilització en cítrics ecològics. Fertilitzants autoritzats. Analítiques de sòls, foliars i d'aigües de reg. Alfred Rubio - EEA Carcaixent


dimarts 25/06/19

18:00 a 21:00 Tècniques d'esporga, d'empelt i ratllat en cultiu ecològic. Javier Furió - VAERSA. EEA Carcaixent



información e inscripción: Centre Desenvolupament Rural La Safor . telf. 962800293 . cdr@fpsafor.com