Curso técnico de especialización

Cultiu ecològic de cítrics
La producció ecològica és un sector de gran qualitat que presenta un increment, tant en superficie com amb un nombre d'operadors que treballen en aquest model, i una major demanda d'aquests productes per part dels consumidors. En aquest curs s'explica la normativa europa d'Agricultura Ecològica, els aspectes tècnics básics perquè els productors agrícoles puguen iniciar-se en el cultiu. Entre altres temes, es desenvoluparan les tècniques de fertilitat orgànica, els principals indicadors de la vitalitat del sistema o els problemes sanitaris i les seues solucions ecològiques. Aques curs és gratuït i consta de 15 hores, l'assistència a la totalitat dóna dret a l'obtenció del corresponenet certificat.


CULLERA
Casa Palomes
c/ Cervantes, 9
46400 CULLERA (VALENCIA) . Telf. 961720000


Del 07/05/2019 al 14/05/2019



programa


dimarts 07/05/19

18:00 a 21:00 Introducció a la citricultura ecològica. Disseny de sistemes agroecològics. Cobertures vegetals i bardisses. Fernando Amorós - EEA Carcaixent


dimecres 08/05/19

18:00 a 21:00 Sanitat en cítrics ecològics. Estratègies de control de plagues. Alfred Rubio - SPEiT Carcaixent


dijous 09/05/19

18:00 a 21:00 Fertilització en cítrics ecològics. Fertilitzants autoritzats. Analítiques de sòls, foliars i d'aigües de reg. Alfred Rubio - EEA Carcaixent


divendres 10/05/19

18:00 a 21:00 Tècniques d'esporga, d'empelt i ratllat en cultiu ecològic. Javier Furió - VAERSA. EEA Carcaixent


dimarts 14/05/19

18:00 a 19:30 Certificació i control en AE. Normativa. Miguel Bernal - Tècnic del CAE-CV


19:30 a 21:00 Experiències locals en AE. Producció i comercialització. Jorge Francés - Agricultor expert de la comarca.



información e inscripción: EEA Carcaixent . telf. 962469860 . esexag_carcaixent@gva.es