Per tots és coneguda la greu crisi que pateix una bona part del sector citrícola valencià. És per això que resulta més necessari que mai innovar.
El cultiu dels alvocats, entre d'altres, és un dels que està donant millors resultats en quant a rendibilitat econòmica, tot i que les exigències climatològiques són un factor limitant a l' hora d`establir el seu conreu.La citricultura ecològica es un sector de qualitat, que presenta un increment important tant en superficie com en nombre d' operadors que treballen en aquest model productiu, així com una major demanda d' aquestes productes.
el present curs constarà de dues jornades, la primera en què es tractarà el conreu de l`advocat amb les seues peculiaritas, i una segona jornada que versarà sobre citricultura ecològica i les possibilitats de trànsit desde l' agricultura convencional.
programalunes 18/06/1818:00 a 21:00 El conreu de l`alvocat. Plagues i malalties. Possibilitats de maneig ecològic. Julio Climent STT- Conselleria d' Agricultura, MACC i DR.
dimarts 19/06/1818:00 a 21:00 Citricultura ecològica. El control de les plagues en els cítrics ecològics. Fertilització. Patrons i varietats. Alfredo Rubio - STT/SPEit. Consellería d' Agricultura, MACC i DR.