La producció ecològica és un sector de gran qualitat que presenta un increment, tant en superficie com amb un nombre d'operadors que treballen en aquest model, i una major demanda d' aquestes productes per part dels consumidors. en aquest curs s' explica la normativa europea d`agricultura Ecològica, els aspectes tècnics bàsics perquè els productors agrícoles puguen iniciar-se en el cultiu. entre altres temes, es desenvoluparan les tècniques de fertilitat orgànica, els principals indicadors de la vitalitat del sistema o els prolbemes sanitaris i les seues solucions ecològiques.
Aquest curs és gratuït i consta de 12 hores, l'assistència a la totalitat dóna dret a l'obtenció del corresponent certificat..
programalunes 11/06/1818:00 a 19:30 Certificació i control en AE. Normativa. vicent Bernia-Tècnic CAE-CV Vicent Bernia-Tècnic CAE-CV
19:30 a 21:00 Experiències locals en AE. Producció i comercialització. Jordi Francés.- Agricultor expert de la comarca.
dimarts 12/06/1818:00 a 21:00 Sanitat en cítrics ecològics. Control de plagues. Alfred Rubio. Enginyer Tècnic Agrícola. Consellería Agricultura. STT- EEA Carcaixent.
dimecres 13/06/1818:00 a 21:00 Disseny de sistemes agroecològics. Bardisses i adventícies. L' agrocompostatge. Fernando Amorós. Enginyer Tècnic Agrícola. Consellería Agricultura STT - EEA Carcaixent.
dijous 14/06/1818:00 a 21:00 Fertilitat en cítrics ecològics. Fertilitzants autoritzats. analítiques de sòls, foliars i d`aigües de reg. Alfred Rubio. Enginyer tècnic Agrícola. Consellería Agricultura. STT- EEA Carcaixent.