Curso técnico de especialización

Citricultura Ecològica
La producció ecològica és un sector de gran qualitat que presenta un increment, tant en superficie com amb un nombre d'operadors que treballen en aquest model, i una major demanda d' aquestes productes per part dels consumidors. en aquest curs s' explica la normativa europea d`agricultura Ecològica, els aspectes tècnics bàsics perquè els productors agrícoles puguen iniciar-se en el cultiu. entre altres temes, es desenvoluparan les tècniques de fertilitat orgànica, els principals indicadors de la vitalitat del sistema o els prolbemes sanitaris i les seues solucions ecològiques. Aquest curs és gratuït i consta de 12 hores, l'assistència a la totalitat dóna dret a l'obtenció del corresponent certificat..


PALMERA
Saló d'actes de L'ajuntament
Plaça del Ajuntament nº 1
46714 PALMERA (VALENCIA) . Telf. 962893286


Del 11/06/2018 al 14/06/2018



programa


lunes 11/06/18

18:00 a 19:30 Certificació i control en AE. Normativa. vicent Bernia-Tècnic CAE-CV Vicent Bernia-Tècnic CAE-CV


19:30 a 21:00 Experiències locals en AE. Producció i comercialització. Jordi Francés.- Agricultor expert de la comarca.


dimarts 12/06/18

18:00 a 21:00 Sanitat en cítrics ecològics. Control de plagues. Alfred Rubio. Enginyer Tècnic Agrícola. Consellería Agricultura. STT- EEA Carcaixent.


dimecres 13/06/18

18:00 a 21:00 Disseny de sistemes agroecològics. Bardisses i adventícies. L' agrocompostatge. Fernando Amorós. Enginyer Tècnic Agrícola. Consellería Agricultura STT - EEA Carcaixent.


dijous 14/06/18

18:00 a 21:00 Fertilitat en cítrics ecològics. Fertilitzants autoritzats. analítiques de sòls, foliars i d`aigües de reg. Alfred Rubio. Enginyer tècnic Agrícola. Consellería Agricultura. STT- EEA Carcaixent.



información e inscripción: EEA Carcaixent . telf. 962430400 . esexag_carcaixent@gva.es