Curso técnico de especialización

Curso Integral en Agricultura Ecológica. Módulo I
Introducció a l'agroecología. Principis ecològics, económics i socials de l'agroecología, normativa, seguridad alimentària, la qualitat dels aliments ecològics, les figures de qualitat i les DO's a la CV.


CARCAIXENT
Estació Experimental Agrària de Carcaixent.
Ptd. Barranquet, s/n
46740 CARCAIXENT (VALENCIA) . Telf. 962469860


Del 03/05/2018 al 15/05/2018



programa


jueves 03/05/18

18:00 a 21:00 Introducció a l'agroecología. Principis ecològics, económics i socials de l'agroecologia. L'AE dins del marc del model agrari de la CV. El Pla Valencià de Producció ecològica. Josep Roselló - SPEIT.


dilluns 07/05/18

18:00 a 19:30 Normativa aplicable en AE. El control aplicable en AE. Rosa García - CAE-CV


19:30 a 21:00 Seguritat alimentaria. Vicent Yusà - Salut Pública.


dimecres 09/05/18

18:00 a 21:00 La qualitat dels aliments ecològics. Lola raigón - UPV/SEAE


dilluns 14/05/18

18:00 a 21:00 Les figures de qualitat i les DO's a la CV. Juan José Nicasio.- servei de Qualitat.


dimarts 15/05/18

17:00 a 18:00 Visita instal.lacions CAE-CV. Exercicis sobre sol.licituds i qudern tècnic d' operadors CAE-CV. Rosa García.- CAE-CV


18:00 a 20:00 Cata aliments ecològics Lola Raigón.- UPV/SEAE



información e inscripción: EEA Carcaixent . telf. 962469860 . esexag_carcaixent@gva.es