La producció ecològica és un sector de gran qualitat que presenta un increment, tant en supérficie com amb un nombre d'operadors que treballen en aquest model, i una major demanda d'aquests productes per part del consumidors. En aquest curs s'explica la normativa europea d'Agricultura Ecològica, els aspectes tècnics bàsics perquè els productors agrícoles puguen iniciar-se en el cultiu. Entre altres temes, es desenvoluparan les tècniques de fertilitat orgànica, els principals indicadors de la vitalitat del sistema o els problemes sanitaris y les seves solucions ecològiques. A més, se repassarà el I Pla Valencià de Producciò Ecològica (PVPE), a partir del qual s'estan executant les accions i les Ordres necessàries per a la millora del sector. Aquest curs es gratuït i consta de 15 hores..
programalunes 05/03/1818:00 a 19:30 Introducció a l' agricultura ecològica. Normativa. Antonio Fresneda Colomer - CAE-cv
19:30 a 21:00 Experiències a l'agricultura ecològica. Normativa. Domingo García Català - Productor AE
dimarts 06/03/1818:00 a 21:00 Sanitat en cultiu ecològic. Plagues i malalties. Alfred Rubio Serra-EEA Carcaixent
dimecres 07/03/1818:00 a 21:00 Diversitat agrària I. Bardisses. control d' adventicies. Alfons Dominguez Gento - SPEIT
dijous 08/03/1818:00 a 21:00 Diversitat agràriaII. Associacions . La importància de les llavors Josep Roselló Oltra - EEA Carcaixent
divendres 09/03/1818:00 a 21:00 Fertilitat de la terra. Fertilitzants autorizats. Compostatge. Fernando Amorós Ortega - EEA Carcaixent.