Curso técnico de especialización

Obradors per elaborats alimentaris artesans
Es tracta d'un curs introductori en el qual s'abordaran tots els aspectes bàsics a tenir en compte a l'hora d'engegar una xicoteta empresa de transformació agroalimentària. S'informarà de les necessitats legals i técniques per emprende l'elaboració de productes alimentaris artesanalment, en les modalitats d'obrador individual o col.lectiu. Dirigit a persones interessades a iniciar una activitat d'elaboración, així com aquelles persones dedicades a la dinamització local-rural a ADL, càrrec polítics.


DÉNIA
PARQUE TORRECREMADA
Passeig de Ricardo Ortega, 2
03700 DÉNIA (ALICANTE) . Telf. .


Del 10/03/2018 al 10/03/2018



programa


sábado 10/03/18

9:00 a 12:00 Normativa relacionada i requisits tècnics APPCC Marta Feliu Reig


12:00 a 13:00 Activitats en espais col.lectius Marta Feliu Reig


15:00 a 16:00 Roy Play "iniciar un obrador" Marta Feliu Reig


16:00 a 19:00 Debat del cas pràctic en grup. Conclusió, dubte, resolució i preguntes. Marta Feliu Reig.



información e inscripción: EEA Carcaixent . telf. 962469876 . esexag_carcaixent@gva.es