El curs d'oví/capri ecològic està dirigit a ramaders i gent interessada
en la remaderia que vullguen coneixer la modalitat de producció ecològica
d'oví i caprí, incidint en aspectes tècnics referits a normativa,
sanitat, alimentació i maneig. Tant mateix la Associació Nacional de
Criadors de Guirra expondran les adventatges de la producció d'aquesta
raça i es donarà informació sobre noves línees d'ajuda. Per últim, es
farà una visita a una explotació d'oví ecològic de zona.
programalunes 16/10/1716:00 a 19:00 Normativa de la ramadería ecològica. Rosario Villarroya - CAE-CV
jueves 19/10/1710:00 a 12:00 Present i futur de la raça Guirra Mª Elvira Chorques - ANGUIRRA
12:00 a 13:00 Ajudes: PAC i agroambientals en oví/caprí Enrique Cullà CAMACCDR
16:00 a 19:00 La sanitat animal en la producció ecològica. d`oví i caprí. Mª Elvira Chorches - ANGUIRRA
lunes 23/10/1716:00 a 19:00 La alimentació en ramadería ecològica. tractaments comercials autoritzats en ramadería ecològica Fernando Piquer - CAMACCDR.
jueves 26/10/1710:00 a 14:00 Visita a explotació d`oví ecològic Mª Elvira Chorques - ANGUIRRA.
lunes 30/10/1716:00 a 19:00 Taula redona: Oportunitas de la ramadería extensiva ecològica a les comarques centrals. Regina Monsalve - Presidenta COITAVC.
Cipriano Martí - Dir. Activitats cárniques de MERCAVALENCIA
Luís Pastor Tarazona - Presidente ANGUIRRA
Marta Feliu - L`ESQUELLA
Moderador: Anna Gomar - La UNIÓ