Es tracta d'un curs en format de taller, amb la participació activa dels assistents.
Està dirigit als qui busquen iniciar algun tipus de negoci en el sector agroalimentari.
Està dividit en 5 sessions de 3 hores cadascuna, on es tractaran els principals aspectes que determinen l'inici d'una empresa, com son: la búsqueda d'idees que puguen convertir-se en negocis, els tràmits i procediments administratius inicials per al començament de l'empresa, la validació de la idea de negoci, la redacció del pla d'empresa, y les visions actuals del màrketing aplicat a l'activitat agroalimentària. Finalment també s'abordará un cas reial amb els responsables d'una empresa agroalimentària que ens explicaran les claus del seu èxit.
programalunes 13/11/1716:00 a 19:00 Empreniment agroalimentari. Generació de noves idees de negoci. Presentació del "lienzo de Canvas" Mª Angeles Fernández-Zamudio. Dra. Ingeniera Agrónoma
dimarts 14/11/1716:00 a 19:00 Formes jurídiques i tràmits per a la constitució de l'empresa agroalimentària Natalia Lajara. Professora del Centro de Gestión de Emp. Agroalim. (CEGEA-UPV)
dimecres 15/11/1716:00 a 19:00 Pla de comercialització: plantejament i objectius. Pla de màrketing: posicionament de la marca, comunicació i visibilitat dels productes Mª Angeles Fernández-Zamudio. Dra. Ingeniera Agrónoma
dijous 16/11/1716:00 a 19:00 De la idea de negoci al pla d'empresa. Impuls i desenvolupament de l'itinerari emprenedor. Realització i validació del model de negoci Mª Angeles Fernández-Zamudio. Dra. Ingeniera Agrónoma
divendres 17/11/1716:00 a 19:00 Cas d'èxit. "Viñedos y Bodegas Mayo García", de Vilafamés (Castelló): un model d'emprenedoria agroalimentària Gabriel Mayo. Gerent de "Viñedos y Bodegas Mayo García"