Curso técnico de especialización

OBRADORS PER ELABORATS ALIMENTARIS ARTESANS .
Es tracta d'un curs introductori en el qual s'abordaran tots els aspectes bàsics a tenir en compte a l'hora d'engegar una xicoteta empresa de transformació agroalimentària. S'informarà de les necessitats legals i técniques per emprende l'elaboració de productes alimentaris artesanalment, en les modalitats d'obrador individual o col.lectiu. Dirigit a persones interessades a iniciar una activitat d'elaboración, així com aquelles persones dedicades a la dinamització local-rural a ADL, càrrec polítics.


ALTEA
CASA DE CULTURA
Costera Pont de Moncau, 14
03590 ALTEA (ALICANTE) . Telf. 677777893


Del 28/10/2017 al 28/10/2017



programa


sábado 28/10/17

9:00 a 9:30 Prsentació i introducció al curs MARTA FELIU - Experta transformats agroalimentaris.


9:30 a 11:00 Seguretat Alimentària: Normativa vigent i aspectes tècns. Requisits generals MARTA FELIU - Experta transformats agroalimentaris.


11:00 a 11:30 Pausa .


11:30 a 13:00 APPCC. Sistema d'Ànalisi de perills i Puntd de Control Critics. Pla d'autocontrol. Flexibilitat i Exepcions, Traçabilitat. Validació de pràctiques alternatives MARTA FELIU - Experta transformats agroalimentaris.


13:00 a 13:30 Pausa .


13:30 a 15:00 Pràctica sobre fitxes, documents i registres reals d'un Pla d'Autocontrol. Cloenda del curs MARTA FELIU - Experta transformats agroalimentaris.



información e inscripción: EEA Elx . telf. 965455952 . esexag_elx@gva.es