Es tracta d'un curs introductori en el qual s'abordaran tots els aspectes bàsics a tenir en compte a l'hora d'engegar una xicoteta empresa de transformació agroalimentària.
S'informarà de les necessitats legals i técniques per emprende l'elaboració de productes alimentaris artesanalment, en les modalitats d'obrador individual o col.lectiu.
Dirigit a persones interessades a iniciar una activitat d'elaboración, així com aquelles persones dedicades a la dinamització local-rural a ADL, càrrec polítics.
programasábado 28/10/179:00 a 9:30 Prsentació i introducció al curs MARTA FELIU - Experta transformats agroalimentaris.
9:30 a 11:00 Seguretat Alimentària: Normativa vigent i aspectes tècns. Requisits generals MARTA FELIU - Experta transformats agroalimentaris.
11:00 a 11:30 Pausa .
11:30 a 13:00 APPCC. Sistema d'Ànalisi de perills i Puntd de Control Critics. Pla d'autocontrol. Flexibilitat i Exepcions, Traçabilitat. Validació de pràctiques alternatives MARTA FELIU - Experta transformats agroalimentaris.
13:00 a 13:30 Pausa .
13:30 a 15:00 Pràctica sobre fitxes, documents i registres reals d'un Pla d'Autocontrol. Cloenda del curs MARTA FELIU - Experta transformats agroalimentaris.