Curso técnico de especialización

CITRICULTURA ECOLÒGICA.
La citricultura ecològica es un sector de qualitat, que presenta un increment important tant en superficie com en nombre d'operadors que traballen en aquest model productiu, així com una major demanda d'aquests productes. En aquest curs es preten mostrar la biodiversitat que ha de conformar la base de la citricultura ecològica i el maneig de la flora espontànea, així com la manera de poder controlar les plagues i malalties de forma ecològica. També es tractarà el tema de la fertilització dels cítrics ecològics amb fertilitzants autorizats pel reglament d'una manera pràctica i aplicable a les nostres condicions edafoclimàtiques, així com s'introduirà a les principals característiques de patrons i varietats més interessants i novedoses per a la nostra citricultura, tant des del punt de vista agronòmic com comercial. El curs és gratuït i està homologat per facilitar la formació requerida per l'organisme de control i certificació valencià (CAE - CV), té una durada de 12 hores i l'assistència a la totalitat donarà dret a l'obtenció del correspondent certificat.


VALENCIA
EDIFICI DE TABACALERA.
C/ Amadeu de Savoia nº 11.
46010 VALENCIA (VALENCIA) . Telf. 96/3517692


Del 25/09/2017 al 29/09/2017



programa


dilluns 25/09/17

18:00 a 21:00 Situació de la citricultura ecològica. Biodiversitat en citricultura ecológica. Alfons Domínguez.


dimarts 26/09/17

18:00 a 21:00 Sanitat en citricultura ecològica. Principals plagues i malalties dels cítrics. Alfons Domínguez.


dimecres 27/09/17

18:00 a 21:00 Patrons i varietats. Alfred Rubio.


dijous 28/09/17

18:00 a 21:00 Fertilitat en citricultura ecològica. Aldred Rubio.


divendres 29/09/17

18:00 a 21:00 Poda, empelt, rallado i altres tècniques en ecocitricultura. Javier Furió.



información e inscripción: EEA Carcaixent . telf. 96/2469860 . esexag_carcaixent@gva.es