La producción ecològica es un sector dalta qualitat, que presenta un increment important tant en superficie com en nombre doperadors que treballen en aquest model productiu, així com una major demanda daquests productes. En aquest curs es preten mostrar la bidiversitat que ha de conformar la base de la citricultura ecològica i el maneig de la flora espontànea, així com la manera de poder controlar les plagues i malaties de forma ecològica. També sacompanyarà amb visites a explotación ecològiques de cítrics. El curs es gratuit i està homologat per facilitar la formación requerida per lorganisme de control i certificación valencià (CAE-CV), té una durada de 12 hores i la asistencia a la totalitat donarà dret a lobtenció del correspondent certificat.
programalunes 22/05/1717:00 a 20:00 La biodiversitat com a base de la sanitat vegetal en els cítrics ecològics. Maneig de la
flora espontània.
Alfons Domínguez
martes 23/05/1717:00 a 20:00 El control de les plagues en els cítrics ecològics. Control biològic i altres mètodes
biotècnics.
Alberto García
miércoles 24/05/1717:00 a 18:30 Principals malalties dels cítrics i el seu maneig en producció ecològica
Alberto García
18:30 a 20:00 Visita a parcel·la amb control biològic augmentatiu
Cesar Roures
jueves 25/05/1717:00 a 20:00 Visita a parcel·les comercials ecològiques.
Constantí Ortells y
Alberto García