Curso técnico de especialización

COMERCIALITZACIÓ EN AGRICULTURA ECOLÒGICA
Curs pràctic per a formar als llauradors en les tècniques i estratègies específiques de comercialització i màrqueting ecològic, tant en venda directa i canals curts com en canals convencionals.


GANDIA
CASA DE LA MARQUESA
Passeig de les Germanies, 13
46700 GANDIA (VALENCIA) . Telf. 963530036


Del 25/04/2017 al 27/04/2017



programa


dimarts 25/04/17

17:00 a 20:00 Comercialització diferenciada i màrqueting dels productes ecològics Juan José Lliso. EEA de Vila-real. Conselleria d'Agricultura, MA, CC i DR


dimecres 26/04/17

17:00 a 20:00 Diferents estratègies de negoci en la comercialització i venda dels productes ecològics. Diego Roig. Director de Eco-logical, consultoría de negocios eco


dijous 27/04/17

17:00 a 20:00 Casos d'èxit. "Punt de sabor": un projecte consolidat de cultiu, venda directa i distribució, sense intermediaris, de productes ecològics certificats. Edu Ballesteros, responsable de tendes del projecte ecològic "Punt de Sabor" de LA UNIÓ de Llauradors.



información e inscripción: La Unió de Llauradors i Ramaders . telf. 963530036 . agomar@launio.org