La producció de ramaderia ecològica és un sector d'alta qualitat , que presenta un increment tant en la cabanya ramadera amb un nombre d'operadors que treballen en aquest model i , una major demanda d'aquests productes per part dels consumidors.
En aquest curs s'explicarà la normativa europea de l' DO "Ramaderia Ecològica " , els aspectes tècnics bàsics perquè els productorsramaders puguin iniciar-se al cultiu.
Aquest curs és gratuït i està homologat per facilitar la formació obligatòria requerida per l'organisme de control i certificació valencià ( CAE - CV ) , té una durada de 14 hores i l'assistència a la totalitat donarà dret a l'obtenció del corresponent certificat.
programamiércoles 22/02/1716:00 a 19:00 Experència d'exit Ferrando Robres
dijous 23/02/1716:00 a 19:00 Introdució a la Ramaderia ecolòfgica. Principis bàsics. Anna Gomar
divendres 24/02/1710:00 a 14:00 Sessió pràctica: Visita a una finca ecològica Raquel Servitja
16:00 a 19:00 Sanitat en ramaderia ecològica: gestió del parasitisme. Fitoaromateràpia. Raquel Servitja