La producció ecològica és un sector d'alta qualitat , que presenta un increment tant en superfície amb un nombre d'operadors que treballen en aquest model i , una major demanda d'aquests productes per part dels consumidors. En aquest curs s'explicarà la normativa europea de l' DO " Agricultura Ecològica " , els aspectes tècnics bàsics perquè els productors agrícoles puguen iniciar-se al cultiu de cítrics ecològics. En les xarrades es parlarà de la situació de la citricultura ecológica, la sanitat, principals plagues i malalties, patrons i varietats, fertilitat, etc. Aquest curs és gratuït i està homologat per facilitar la formació obligatòria requerida per l'organisme de control i certificació valencià ( CAE - CV ) , té una durada de 15 hores i l'assistència a la totalitat donarà dret a l'obtenció del corresponent certificat.
programalunes 06/03/1718:00 a 19:30 Experiències locals a carrec d'un citriculltor ecològic profesional. Constantí Ortells
19:30 a 21:00 Situació actual de la citricultura ecològica. Normativa. Paulino Perona
dimarts 07/03/1718:00 a 21:00 Control de plagues en cítrics de cultiu ecològic. Alberto García
dimecres 08/03/1718:00 a 19:30 Comercialització diferenciada i marketing. Juan José Lliso
19:30 a 21:00 La fertilitat dels sòls en els cítrics ecològics - Servei de Producció Ecològica, Innovació i Tecnologia. Fidel Expósito
dijous 09/03/1710:00 a 14:00 Visita a una finca ecològica de La Plana Constantí Ortells