Aquest curs és gratuït i està homologat per facilitar la formació obligatòria requerida per l'organisme de control i certificació valencià ( CAE - CV ) , té una durada de 15 hores i l'assistència a la totalitat donarà dret a l'obtenció del corresponent certificat.
La producció ecològica és un sector d'alta qualitat , que presenta un increment tant en superfície amb un nombre d'operadors que treballen en aquest model i , una major demanda d'aquests productes per part dels consumidors. En aquest curs s'explicarà la normativa europea de l' DO " Agricultura Ecològica " , els aspectes tècnics bàsics perquè els productors agrícoles puguen iniciar-se al cultiu ecològic.
programalunes 14/11/1618:00 a 21:00 Cultiu ecológic en hortalices. Julio Quilis. Productor ecológic
dimarts 15/11/1618:00 a 19:30 Trámits administratius per a la reconversió ecològica. Vicent Bernia. CAE-CV
19:30 a 21:00 Cultiu ecológic en oliveres. José Fuster
Técnic cooperatives
dimecres 16/11/1618:00 a 21:00 Cultiu ecológic en cítrics. Francisco Girona - FECOAV
dijous 17/11/1611:00 a 14:00 Visita finques en explotació ecològica Alberto García - Servei de Producció Ecològica, Innovació i Tecnologia