La producció ecològica és un sector d'alta qualitat , que presenta un increment tant en superfície amb un nombre d'operadors que treballen en aquest model i , una major demanda d'aquests productes per part dels consumidors.
En aquest curs s'explicarà la normativa europea de l' DO " Agricultura Ecològica " , els aspectes tècnics bàsics perquè els productors agrícoles puguen iniciar-se al cultiu de cítrics ecològics.
En les xarrades es parlarà de la situació de la citricultura ecológica, la sanitat, técniques de cultiu, biodiversitat, fertilitat, etc.
Aquest curs és gratuït i està homologat per facilitar la formació obligatòria requerida per l'organisme de control i certificació valencià ( CAE - CV ) , té una durada de 12 hores i l'assistència a la totalitat donarà dret a l'obtenció del corresponent certificat.
programadilluns 07/11/1610:30 a 12:00 Situació actual de la citricultura ecològica. Normativa. Vicente Bernia. Técnic CAE-CV
12:00 a 13:30 Experiències locals. Francisco Girona. Llaurador expert en A.E.
dimarts 08/11/1610:30 a 13:30 Biodiversitat i cobertes vegetals en cítrics ecològics. Tècniques de cultiu. Enrique Moscardó. Enginyer Agrònom
dimecres 09/11/1610:30 a 13:30 Fertilitat en cítrics ecològics. Ricardo Herrero. Enginyer Tècnic Agrícola
dijous 10/11/1610:30 a 13:30 Sanitat en cítrics ecològics. Alfons Domínguez. EEA Carcaixent