Curso técnico de especialización

Introducció a l'agricultura ecològica
La producció ecològica és un sector d'alta qualitat , que presenta un increment tant en superfície amb un nombre d'operadors que treballen en aquest model i , una major demanda d'aquests productes per part dels consumidors. En aquest curs s'explicarà la normativa europea de l' DO " Agricultura Ecològica " , els aspectes tècnics bàsics perquè els productors agrícoles puguin iniciar-se al cultiu. Entre altres temes, es desenvoluparan les tècniques de fertilitat orgànica, els principals indicadors de la vitalitat del sistema o els problemes sanitaris i les seves solucions ecològiques. Aquest curs és gratuït i està homologat per facilitar la formació obligatòria requerida per l'organisme de control i certificació valencià ( CAE - CV ) , té una durada de 15 hores i l'assistència a la totalitat donarà dret a l'obtenció del corresponent certificat.


SALEM
Centre Social
Plaça Rei En Jaume I
46843 SALEM (VALENCIA) . Telf. 962813331


Del 09/05/2016 al 13/05/2016



programa


dilluns 09/05/16

18:00 a 19:30 Introducció a l'horticultura ecològica. Normativa. Vicent Bernia. Tècnic del CAE-CV


19:30 a 21:00 Experiències locals. Luís Blasco. Agricultor expert de la comarca.


dimarts 10/05/16

18:00 a 21:00 Fertilitat de la terra. Fertilitzans autoritzats. Compostatge. Isabel Roselló. IVIA- EEA Carcaixent


dimecres 11/05/16

18:00 a 21:00 Diversitat agraria I. Bardisses. Control adventícies. Alfons Domínguez. IVIA- EEA Llutxent


dijous 12/05/16

18:00 a 21:00 Sanitat en cultiu ecològic. Plagues i malalties. José Serra. IVIA- EEA Carcaixent


divendres 13/05/16

18:00 a 21:00 Diversitat agrària II. Rotacions. Associacions. La importància de les llavors. Josep Roselló. IVIA- EEA Carcaixent



información e inscripción: EEA Carcaixent . telf. 962430400 . esexag_carcaixent@gva.es