Curso técnico de especialización

Introducció a l'agricultura ecològica
La producció ecològica és un sector d'alta qualitat , que presenta un increment tant en superfície amb un nombre d'operadors que treballen en aquest model i , una major demanda d'aquests productes per part dels consumidors. En aquest curs s'explicarà la normativa europea de l' DO " Agricultura Ecològica " , els aspectes tècnics bàsics perquè els productors agrícoles puguin iniciar-se al cultiu. Entre altres temes, es desenvoluparan les tècniques de fertilitat orgànica, els principals indicadors de la vitalitat del sistema o els problemes sanitaris i les seves solucions ecològiques. Aquest curs és gratuït i està homologat per facilitar la formació obligatòria requerida per l'organisme de control i certificació valencià ( CAE - CV ) , té una durada de 15 hores i l'assistència a la totalitat donarà dret a l'obtenció del corresponent certificat.


ALCÚDIA DE CRESPINS, L'
Sala Generalitat
Pl. de la Generalitat, s/n
46690 ALCÚDIA DE CRESPINS, L' (VALENCIA) . Telf. 962241411


Del 23/05/2016 al 27/05/2016



programa


dilluns 23/05/16

18:00 a 19:30 Introducció a l'horticultura ecològica. Normativa. Marta Furnieles. Tècnic del CAE-CV


19:30 a 21:00 Experiències locals Joaquín Pérez. Agricultor expert de la comarca


dimarts 24/05/16

18:00 a 21:00 Sanitat en cultiu ecològic. Plagues i malalties. José Serra. IVIA- EEA Carcaixent


dimecres 25/05/16

18:00 a 21:00 Diversitat agrària I. Bardisses. Control adventícies. Alfons Domínguez. IVIA- EEA Llutxent


dijous 26/05/16

18:00 a 21:00 Fertilitat de la terra. Fertilitzants autoritzats. Josep Roselló. IVIA- EEA Carcaixent


divendres 27/05/16

18:00 a 21:00 Diversitat agrària II. Rotacions. Associacions. La importància de les llavors. Josep Roselló. IVIA- EEA Carcaixent



información e inscripción: EEA Carcaixent . telf. 962430400 . esexag_carcaixent@gva.es