Curso técnico de especialización

Introducció a l'agricultura ecològica
La producció ecològica és un sector d'alta qualitat , que presenta un increment tant en superfície amb un nombre d'operadors que treballen en aquest model i , una major demanda d'aquests productes per part dels consumidors. En aquest curs s'explicarà la normativa europea de l' DO " Agricultura Ecològica " , els aspectes tècnics bàsics perquè els productors agrícoles puguin iniciar-se al cultiu. Entre altres temes, es desenvoluparan les tècniques de fertilitat orgànica, els principals indicadors de la vitalitat del sistema o els problemes sanitaris i les seves solucions ecològiques. Aquest curs és gratuït i està homologat per facilitar la formació obligatòria requerida per l'organisme de control i certificació valencià ( CAE - CV ) , té una durada de 15 hores i l'assistència a la totalitat donarà dret a l'obtenció del corresponent certificat.


PUÇOL
Espai Jove
c/Buero Vallejo, s/nº
46530 PUÇOL (VALENCIA) . Telf. 963804606


Del 19/09/2016 al 23/09/2016



programa


dilluns 19/09/16

18:00 a 19:30 Introducció. Normativa. Rosa García. Tècnic CAE-CV


19:30 a 21:00 Experiències locals. Ricardo Ballester. Agricultor expert en a.ecològica.


dimarts 20/09/16

18:00 a 21:00 Gestió i maneig de la biodiversitat. Josep Roselló. EEA Carcaixent


dimecres 21/09/16

18:00 a 21:00 Fertilitat de la terra. Compostatge. Isabel Roselló. EEA Carcaixent


dijous 22/09/16

18:00 a 21:00 Sanitat en cultiu ecològic I. Jose Serra. EEA Carcaixent


divendres 23/09/16

18:00 a 21:00 Sanitat en cultiu ecològic II. Jose Serra. EEA Carcaixent



información e inscripción: EEA Carcaixent . telf. 962430400 . esexag_carcaixent@gva.es