Curso técnico de especialización

Citricultura ecològica
La producció ecològica és un sector d'alta qualitat , que presenta un increment tant en superfície amb un nombre d'operadors que treballen en aquest model i , una major demanda d'aquests productes per part dels consumidors. En aquest curs s'explicarà la normativa europea de l' DO " Agricultura Ecològica " , els aspectes tècnics bàsics perquè els productors agrícoles puguen iniciar-se al cultiu de cítrics ecològics. En les xarrades es parlarà de la situació de la citricultura ecológica, la sanitat, principals plagues i malalties, patrons i varietats, fertilitat, etc. Aquest curs és gratuït i està homologat per facilitar la formació obligatòria requerida per l'organisme de control i certificació valencià ( CAE - CV ) , té una durada de 15 hores i l'assistència a la totalitat donarà dret a l'obtenció del corresponent certificat.


VALENCIA
Sede AVA-ASAJA
C/Guillem de Castro, 79
46008 VALENCIA (VALENCIA) . Telf. 963804606


Del 02/05/2016 al 05/05/2016



programa


dilluns 02/05/16

16:00 a 17:30 Situació actual de la citricultura ecològica. Normativa. Vicent Bernia. CAE-CV


17:30 a 19:00 Experiències locals. Enrique Moscardó. Agricultor expert de la comarca


dimarts 03/05/16

16:00 a 19:00 Biodiversitat i cobertes vegetals en cítrics ecològics. Tècniques de cultiu. Enrique Moscardo. Enginyer Tècnic Agrícola


dimecres 04/05/16

16:00 a 19:00 Fertilitat en cítrics ecològics. Ricardo Herrero. Enginyer Tècnic Agrícola


dijous 05/05/16

16:00 a 19:00 Sanitat en cítrics ecològics. Alfons Domínguez. IVIA- EEA Llutxent



información e inscripción: EEA Carcaixent . telf. 962430400 . esexag_carcaixent@gva.es