La producció ecològica és un sector d'alta qualitat , que presenta un increment tant en superfície amb un nombre d'operadors que treballen en aquest model i , una major demanda d'aquests productes per part dels consumidors.
En este curs sexplicarà la normativa de la agricultura ecològica, aspectes tècnics bàsics com la fertilitat, la sanitat i els principals cultius hortícoles perque els productos puguen iniciar-se al cultiu.
Aquest curs és gratuït i està homologat per facilitar la formació obligatòria requerida per l'organisme de control i certificació valencià ( CAE - CV ) , té una durada de 15 hores i l'assistència a la totalitat donarà dret a l'obtenció del corresponent certificat.
programadilluns 07/03/1618:00 a 19:30 Introducció. Normativa. Vicent Bernia. Tècnic del CAE-CV
19:30 a 21:00 Experiències locals. José M. Bisetto. Agricultor expert en A.E.
dimarts 08/03/1618:00 a 21:00 Sanitat en cultiu ecològic I. Alfons Domínguez. EEA Llutxent- IVIA
dimecres 09/03/1618:00 a 21:00 Fertilitat de la terra. Compostatge i llavors. Josep Roselló. EEA Carcaixent- IVIA
dijous 10/03/1618:00 a 21:00 Sanitat en cultiu ecològic II. José Serra. EEA Carcaixent- IVIA
divendres 11/03/1618:00 a 21:00 Principals cultius hortícoles. Josep Roselló. EEA Carcaixent- IVIA