Curso técnico de especialización

CITRICULTURA ECOLÒGICA COMPLETO
La producció ecològica és un sector de gran qualitat que presenta un increment, tant en superfície com amb un nombre d'operadors que treballen en aquest model, i una major demanda d'aquests productes per part dels consumidors. En aquest curs s'explica la normativa europea d'Agricultura Ecològica, els aspectes tècnics bàsics perquè els productors agrícoles puguen iniciar-se en el cultiu. Entre altres temes, es desenvoluparan les tècniques de fertilitat orgànica, els principals indicadors de la vitalitat del sistema o els problemes sanitaris i les seues solucions ecològiques. Aquest curs és gratuït i consta de 12 hores, l'assistència a la totalitat dóna dret a l'obtenció del corresponent certificat.


OLIVA
Casal Jove
C/Guillem de Castro, 10
46780 OLIVA (VALENCIA) . Telf. 963804606


Del 22/11/2021 al 25/11/2021



programa


dilluns 22/11/21

18:00 a 19:30 Certificació i control en Agricultura Ecològica. Normativa. Javier Malagón -Tècnic del CAE-CV


19:30 a 21:00 Experiències locals en A.E. Producció i comercialització. Jorge Francés - Agricultor expert AE


dimarts 23/11/21

18:00 a 21:00 Disseny de sistemes agroecològics. Cobertures vegetals i bardisses. Alfons Domínguez - SPEiT


dimecres 24/11/21

18:00 a 21:00 Sanitat en cítrics ecològics. Estratègies de control de plagues. Alfred Rubio - EEA Carcaixent


dijous 25/11/21

18:00 a 21:00 Fertilització en cítrics ecològics. Fertilitzants autoritzats. Analítiques de sòls, foliars i d'aigües de reg. Alfred Rubio - EEA Carcaixent



información e inscripción: EEA Carcaixent . telf. 962469860 . esexag_carcaixent@gva.es