La producció ecològica és un sector de gran qualitat que presenta un increment, tant en superfície com amb un nombre d'operadors que treballen en aquest model, i una major demanda d'aquests productes per part dels consumidors. En aquest curs s'explica la normativa europea d'Agricultura Ecològica, els aspectes tècnics bàsics perquè els productors agrícoles puguen iniciar-se en el cultiu. Entre altres temes, es desenvoluparan les tècniques de fertilitat orgànica, els principals indicadors de la vitalitat del sistema o els problemes sanitaris i les seues solucions ecològiques.
Aquest curs és gratuït i consta de 12 hores, l'assistència a la totalitat dóna dret a l'obtenció del corresponent certificat.
programadilluns 22/11/2118:00 a 19:30 Certificació i control en Agricultura Ecològica. Normativa. Javier Malagón -Tècnic del CAE-CV
19:30 a 21:00 Experiències locals en A.E. Producció i comercialització. Jorge Francés - Agricultor expert AE
dimarts 23/11/2118:00 a 21:00 Disseny de sistemes agroecològics. Cobertures vegetals i bardisses. Alfons Domínguez - SPEiT
dimecres 24/11/2118:00 a 21:00 Sanitat en cítrics ecològics. Estratègies de control de plagues. Alfred Rubio - EEA Carcaixent
dijous 25/11/2118:00 a 21:00 Fertilització en cítrics ecològics. Fertilitzants autoritzats. Analítiques de sòls, foliars i d'aigües de reg. Alfred Rubio - EEA Carcaixent